✓​ Stilladsudlejning i Hovedstadsområdet

✓​ Behovsafdækning & forventningsafstemning

✓​ 25 års erfaring med stilladsarbejde

KONTAKT OS​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stillads overdækning til alle former for stilladser

Hos Øens Stilladser ApS på Amager i København ved Storkøbenhavn tilbyder vi stillads overdækning til alle former for stilladser. En stillads overdækning beskytter mod vind og vejr, ligesom den også kan beskytte gående mod nedfaldne genstande.

Vi har stor erfaring med stillads overdækning

​Vi har store kompetencer med alle former for stilladsarbejde, og det gælder både opstilling og nedtagning af stilladser. Samtidig har vi stor erfaring med stillads overdækning, og det gælder alt fra mindre overdækninger til store, avancerede overdækninger. Vi er med andre ord et kvalitetsbevidst firma, som udfører alle former for stilladsarbejde.

En stillads overdækning beskytter først og fremmest imod blæst, men den beskytter også imod regn, slud og sne. Det gælder håndværkerne, bygningen og værktøjerne. Det er især vigtigt ved tagarbejde, at bygningen beskyttes imod vand.

Vi har stor erfaring med at samarbejde med entreprenører, håndværksmestre og private. Den erfaring kan vi benytte til at skræddersy den bedste løsning for dig og dine behov. Det sker naturligvis i et tæt samarbejde med dig hele vejen fra start til slut.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er meget velkommen til at høre mere om vores stilladsvirksomhed. Vi står også gerne til rådighed med råd og vejledning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en stillads overdækning. Vi laver naturligvis også gerne et tilbud på selve stilladset.

Du kan ringe på telefon 26 72 90 00 for en videre drøftelse. Eller du kan sende en e-mail til mail@oensstilladser.dk.​

ØENS STILLADSER ApS

VI TILBYDER

  • ​Facadestilladser
  • Murerstilladser
  • Søjlestilladser
  • Rammestilladser
  • FIND OS