​stilladsoverdækning til alle former for stilladser

Hos Øens Stilladser ApS ved Dragør på Amager i København ved Storkøbenhavn tilbyder vi stilladsoverdækning til alle former for stilladser.

En stilladsoverdækning beskytter mod vind og vejr, ligesom den også kan beskytte gående mod nedfaldne genstande.

Vi har stor erfaring med stilladsoverdækning

​Vi har store kompetencer med alle former for stilladsarbejde, og det gælder både opstilling og nedtagning af stilladser. Samtidig har vi stor erfaring med stillads med overdækning, og det gælder alt fra mindre overdækninger til store, avancerede overdækninger. Vi er med andre ord et kvalitetsbevidst firma, som udfører alle former for stilladsarbejde.

En stilladsoverdækning beskytter først og fremmest imod blæst, men den beskytter også imod regn, slud og sne. Det gælder håndværkerne, bygningen og værktøjerne. Det er især vigtigt ved tagarbejde, at bygningen beskyttes imod vand.

Vi har stor erfaring med at samarbejde med entreprenører, håndværksmestre og private. Den erfaring kan vi benytte til at skræddersy den bedste løsning for dig og dine behov. Det sker naturligvis i et tæt samarbejde med dig hele vejen fra start til slut.

Kontakt os for at få et tilbud på murerstillads

​Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er meget velkommen til at høre mere om vores stilladsvirksomhed og vores priser. Vi står også gerne til rådighed med råd og vejledning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en stilladsoverdækning. Vi laver naturligvis også gerne et tilbud på selve stilladset.

​​

Du kan ringe på telefon 26 72 90 00 for en videre drøftelse. Eller du kan sende en e-mail til mail@oensstilladser.dk.​

Vi kan blandt andet levere følgende:

​Derfor vælger vores kunder os 

cityscape

Stilladsudlejning i hovedstadsområdet

handshake

Behovsafdækning & forventningsafstemning

ribbon

25 års erfaring med stilladsarbejde