​facadestillads med eller uden overfækning

Hos Øens Stilladser ApS ved Dragør på Amager i København ved Storkøbenhavn kan vi opstille enhver form for facadestillads. Et facadestillads kan være alt fra et almindeligt murerstillads til et kompleks hængestillads. Derudover tilbyder vi alle former for overdækninger.

Vi tilbyder enhver form for facadestillads

​Vi tilbyder mange former for stilladsarbejde, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Ingen opgaver er for store for os. Vi kan håndtere ethvert facadestillads, og vi har haft et godt og tæt samarbejde med entreprenører, håndværksmestre og private i mange år.

​Vores arbejdsområder inden for stilladsarbejde omfatter blandt andet:

  • Søjlestilladser
  • ​Murerstilladser
  • Facadestilladser
  • Rammestilladser
  • Anden form for facadestillads

Vi sørger altid for at vejlede og skræddersy den bedste løsning, som lever op til kundens forventninger og behov. Alt sker i et tæt samarbejde med dig. Vi er i det hele taget et ganske kvalitetsbevidst firma, som udfører mange forskellige slags stilladsarbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på murerstillads

​Du er altid velkommen til at få yderligere information omkring de forskellige stilladser og vores pris for leje af stilladser. Vi råder og vejleder også gerne, hvis du ønsker det. Vi står naturligvis også klar med et uforpligtende tilbud på enhver form for facade- og murerstillads.

​Du kan ringe til os på telefon 26 72 90 00 for at høre nærmere. Eller du kan skrive til os på mail@oensstilladser.dk.​

​Derfor vælger vores kunder os 

cityscape

Stilladsudlejning i hovedstadsområdet

handshake

Behovsafdækning & forventningsafstemning

ribbon

25 års erfaring med stilladsarbejde